Tavşantepe İlkokulu
Tavşantepe Küme Evleri Bağlar / DİYARBAKIR

VİZYON

Köy okulu olmasına karşılık ; öğrencilerimizin her türlü kabiliyetleri ve zeka düzeyleri ölçüsünde onları en üst düzeye çıkararak , öğrencilerimizin eğitime karşı olumlu tutum geliştirmelerini sağlamak, kendine güvenli, çevresine saygılı, teknolojinin tekniklerini kullanarak yenilikçi toplum tarafından benimsenen , sağlıklı , huzurlu , başarılı bir eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.

MİSYON

Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen, bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip,yaratıcı,bilinçli, kendine güvenen , gelişime açık, öğrenmeyi öğrenmiş, iletişim becerileri gelişmiş, sorun çözme becerisine sahip, üretken, özgüvenli, girişimci, sağlıklı, mutlu ve başarılı bireyler yetiştirmektir.

BAŞARILAR

Diyarbakır genelinde yapılan resim yarışmasında 2.lik ve Kaybolan degerler ´Arkadaşlık ve Dostluk´ konulu yarışmada Şiir dalında 2.lik .

Normal Öğretim

Soba